Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών και Βιοεξυγίανση
Κατά την περίοδο του χειμώνα εκτιμάται ότι θα περπατήσουμε πάνω στα χαλιά μας κατά μέσο όρο 12.000 βήματα, αυτό σημαίνει ότι οι ρύποι που μεταφέρουν τα παπούτσια μας από τους εξωτερικούς χώρους εγκαθίστανται πάνω στο χαλί μας. Αν αναλογιστούμε και τα πιθανά ατυχήματα από φερτά υλικά, όπως κρασί, χυμοί, αναψυκτικά τρόφιμα και κάθε λογής αλλά υλικά που θα πέσουν πάνω, το χαλί μας είναι ιδανική επιφάνεια και χώρος για την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών, μικροβίων, μυκήτων, και φυσικά των αποκρουστικών και Νο1 αλλεργιογόνων ακάρεων.